пятница, 17 июня 2016 г.

Закриття табірної зміни у нашій школі



             Ось і настав цей день - день чудовий, по - літньому теплий і останній у таборі у цьому році.  Завтра у школі буде  надзвичайно тихо - адже діти будуть вдома , дорорслі зроблять ремонт і школа буде чекати всіх знову. Ми не прощаємося надовго, а просто говоримо " До побачення , до нового навчального року!" 

Вихованці табору підготували святковий концерт до дня закриття табору.

четверг, 16 июня 2016 г.

Міс Білосніжка у таборі



            Сьогодні у нас  відбулося   грандіозне свято -  ми вибирали  найкращу дівчинку у таборі              Білосніжку. Боротьба була  напруженою , завдання були складними , але наші дівчатка справилися,  подарували  глядачам величезне естетичне задоволення . Перемогу отримала Разіна Танюшка - вихованка загону " Ромашка" Вітаємо Міс Білосніжку з перемогою!!!!!





Свято до річниці Незалежності нашої держави



             15 червня  вихованці нашого табору разом з начальником табору Велігіною О.М. відвідали  свято, яке відбулося у с.Смоліне   і яке було присвячене річниці Незалежності України. Діти з задоволенням провели час, адже програма була дуже насиченою.  Майстер класи від умільців, захист проектів, побажання для України від маленьких українців - все це було у програмі, і наші вихованці приймали участь. Задоволення отримали неймовірне від свята, з задоволенням ділилися враженнями сьогодні з друзями.







среда, 15 июня 2016 г.

Ні хвилини на місці!



     Не боїмося ми нічого- ні сильної зливи за вікном, ні холодного вітру
            Тому що ми сьогодні - " Шпигуни -початківці"



вторник, 14 июня 2016 г.

Фестиваль живопису



                     У природи немає поганої погоди - це вам з впевненістю можуть сказати вихованці нашого табору . Надворі дощ, як із відра - а нічого, ми можемо малювати і у класі, а  на асфальті зробимо завтра! 





Ми хочемо миру