четверг, 8 июня 2017 г.

Чайна царемонія

День Японії



 Згідно плану роботи табору " Сонечко" сьогодні було проведено День Японії у нашому таборі.  Загін " Сміливці" під керівництвом вихователя Шульги Ю.В.  організували показ Чайної царемонії, використовуючи майже всі наявні атрибути, та дотримались правил і традицій. Старший вихователь Касьяненко В.В. провела майстер-клас з виготовлення голуба миру у  стилі орігамі. Марина Руденко розповіла цікаві факти з життя і традицій Японії . День видався насиченим та цікавим.


среда, 7 июня 2017 г.

Перша поїздка наймолодших



Наймолодші вихованці нашого табору  - " Струмочки" разом з вихователем Велігіною О.М. та Касьяненко В.В. відвідали м.Кропивницький. Перша зупинка - Дендропарк, далі - алея Слави. Відпочили, втомились , настрибались, але вражень привезли - море!!!






вторник, 6 июня 2017 г.

Зелені свята у таборі




6 червня вихованці табору ходили на екскурсію до Преображенської церкви, яка знаходиться у мальовничому куточку нашого села ,який має назву Хутори, де  за переказами сторожилів селилися перші козаки, тому церква має побутову назву Хуторянська. Отець Олександр завжди радо зустрічає відвідувачів, спілкується, намагається донести слово Боже до дітей.




Ми хочемо миру